glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Artikelen

Wie is Glampingeurope.com

Glampingeurope.com is dé portal voor glamping accommodaties in Europa. We brengen het totale glamping aanbod in Europa voor u in kaart. Met 22 jaar kampeer ervaring hebben we deze site voor u ontwikkeld. Zo heeft u een goed overzicht waar de glamping accommodaties in Europa zich bevinden en of er nog plaats is. Eén overzicht met alle glampings, voor u wel zo prettig in de wirwar van aanbieders!

Wij bemiddelen in de verhuur van glamping accommodaties via samenwerkingsverbanden met touroperators en campings. Op onze website vindt u campings met glamping accommodaties zoals luxe Safari tenten, Jungle tenten, Lodge suites, maar ook stacaravans met extra veel luxe als een dakterras of privé jacuzzi. U kunt gelijk zien of een glamping nog plaats heeft en direct boeken of een aanvraag versturen. Iedere aanbieder staat in direct contact met ons systeem, zodat uw boeking of aanvraag direct bij hen aankomt. De camping of touroperator zal de boeking verder met u afhandelen. Glampingeurope.com is geen lid van een garantiefonds omdat u dus direct boekt bij de aanbieders en niet bij glampingeurope.com. 

We staan altijd open voor uw ideeën of suggesties voor verbeteringen. Heeft u een glamping gezien die nog niet is opgenomen? We horen het graag. Door middel van ons contact formulier kunt u ons uw tips melden. Wij zullen daar zeker mee aan het werk gaan.

Namens het Glampingeurope.com team wensen we u veel glamping plezier!

Heeft u vragen?

U kunt ons bellen op tel : 040-4020917 of gebruik ons contact formulier.

 

Glampingeurope.com is een onderdeel van het glampingeurope netwerk.