glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Steiermark

Leibnitz

Camping Leibnitz is Parkachtig aangelegde camping op vlak terrein naast openbaar zwembad (gratis voor gasten).
Camping Leibnitz kent Comfortplaatsen en gewone plaatsen en een Luxe toiletgebouw.
Gemoedelijke sfeer op Camping Leibnitz maakt dat veel Nedelanders zich er "thuisvoelen". Direct aan de camping ligt ook een minigolfbaan.
Deze camping ligt dichtbij de weg van Maribor naar Graz en is daardoor een geschikte doortrekcamping. Wie er behoefte aan heeft, kan zich rond Camping Leibnitz ook wel langere tijd vermaken.
Leibnitz heeft een groot winkelcentrum in de buurt en een gezellig centrum met diverse restaurants.
Slot Seggau met opgravingen van de Romeinse stad Flavia Solva ligt bovenaan de berg bij de camping.Kortom een verblijf met velerlei vermaak is gegarandeerd.

Lees meer...

Product
 
Steiermark

Campingplatz Erlaufsee

Op nog geen 50 meter van de Erlaufsee, ligt de kleine, maar goed verzorgde camping Erlaufsee. Een camping waar u het kamperen nog echt kunt beleven. Hier kunt u genieten van de zuivere berglucht, het prettige klimaat en het schilderachtige Alpenpanorama. In de nabijheid van de camping zijn vele mogelijkheden voor sport, vrije tijd en culturele activiteiten. De door hoge bomen begroeide helling tussen de camping en de Erlaufsee, herbergt een sportief klim en abseil traject. Zeer geschikt voor jeugdige avonturiers.

Lees meer...

Product
 
Steiermark

Am Badesee

In het natuurpark regio Zirbitzkogel– Grebenzen, aan de voet van de Zirbitzkogel (2396 m), bij een mooi zwemwater (tot 26°), ligt de gezellige en gastvrije familiecamping Am Badesee.
De camping heeft 60 ruime standplaatsen waarvan 40 toeristenplaatsen met goede voorzieningen, waaronder schoon en modern sanitair en een gezellige cafetaria. U zult zich er zeker thuis voelen en voor de kinderen is er ook genoeg vertier. Bij deelname aan de wandeltochten, worden de gasten gratis heen- en teruggebracht. U kunt de auto dus laten staan op de camping. Er is een kleine kruidentuin aangelegd voor gebruik door de campinggasten, zodat u heerlijk kunt experimenteren met uw maaltijden.

Lees meer...

Product
 
Steiermark

Olachgut

... Camping am Olachgut ... In het Murdal gelegen, mooie camping met uitstekende voorzieningen. Apart kampeergedeelte voor groepen. Zwemmen, skatebaan, sportveld en speeltoestellen zorgen ervoor dat iedere leeftijdsgroep zich op de camping kan vermaken. Er is een hondentrainingsplaats en een hondenmeer aansluitend aan de camping, zodat zelfs uw huisdier in de vakantie zijn energie kwijt kan. In de wintermaanden is het uitstekende ski- en langlaufgebied, bereikbaar vanaf de camping. Alle plaatsen op deze camping worden benoemd als "comfortplaatsen". Er is een nieuwe kookgelegenheid + nieuwe afwasmachine en voor de kinderen is er een nieuwe trampoline.

Lees meer...

Product
 
Steiermark

Bella Austria

Camping Bella Austria ligt in een prachtige omgeving met veel groen, prachtige veldkleuren en koeien!
Camping Bella Austria, is een klein maar zeer betoverend Camping-Caravanpark, gelegen op 800 meter boven de zeespiegel. De natuur biedt u vele mogelijkheden tot relax en van traditie tot de originaliteit van Oostenrijk.
Het is een punt van vertrek tot een ideale verkenning, te voet, op de fiets, per koets of met de motor. Tevens is het een basis voor het bezoek aan de attracties van de regio.
Diverse Worshops bieden u de mogelijkheid om nieuwe dingen te ondernemen en zich werkelijk gelukkig te voelen tussen het zingen van de vogels en het lachen van de kinderen.
Hier kunt u wonderbaarlijke wandelingen door de omliggende bossen maken en gefascineerd raken van de tradities en gastvriendelijkheid die u in het dal treft. Dit zal uiteraard uw verblijf zeer plezierig maken. De camping is zeer geschikt voor families met kinderen.

Lees meer...

Product