glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Spanje Catalonië Binnenland Caldes de Montbui

Camping El Pasqualet

Camping El Pasqualet in het binnenland van Catalonya Gezinscamping El Pasqualet is 11 maanden per jaar open. De camping is deels terrasvormig en loofbomen geven schaduw op de kampeerplaatsen, die een zand- en steenachtige bodem hebben. De camping ligt in een mooie, natuurlijke omgeving, heeft een zwembad en een sfeervol restaurant met groot terras.
Spanje
Achter de diverse sportvelden zijn plaatsen voor groepen (60 personen) met een eigen sanitairgebouw en een keuken, De camping heeft gratis WIFI en bungalows zijn te huur. Er zijn wandel-, squad-, e-bike- en mountainbike routes. De Spaanse camping biedt educatieve mogelijkheden. Van half januari tot half juni en van half september tot half december kan je in het weekend in de Spaanse zon voor je caravan zitten op camping El Pasqualet in 't binnenland van Catalonië.
Barcelona
Op loopafstand ligt het oude plaatsje Caldes de Montbui. Daar kan je Romeinse baden van 200 jaar voor Christus bewonderen en genieten van thermaalbaden in een spa-resort. Barcelona ligt op 30km afstand en is per bus bereikbaar (circa 30 minuten, in juli en augustus).
Op gezinscamping El Pasqualet in het binnenland van Catalunya kan je volop genieten van de natuur en van historische en culturele bezienswaardigheden bij Barcelona.

  • Gezinscamping met zwembad, ook geschikt voor groepen, gelegen in natuur, 11 maanden open, thermaalbronnen en bij Barcelona (30km).

Lees meer...

Product
 
Spanje Catalonië Binnenland Fornells

Can Toni Manescal

Camping Can Toni Manescal
Camping Can Toni Manescal is een kleinschalige, eenvoudige camping gelegen in een landelijke omgeving, op 5km van de doorgaande snelweg. Het langgerekte grasterrein met loofbomen en struiken heeft grote kampeerplaatsen, waarvan enkelen met een mooi vergezicht. Ook zijn er tenten te huur. Het zwembad grenst aan het terras van de bar, waar u kunt ontbijten en waar elke avond de eigenaar voor je kookt.
Camping Can Toni Manescal is ook een ideale plek om veilig je camper (caravan) te laten staan, als je tijdens je
verblijf in Spanje met het vliegtuig op en neer gaat naar Nederland. (Gerona airport ca. 15 km). Vertier
Het centrum van het Romaanse en middeleeuwse Gerona ligt slechts op 8km van de camping.
De ''Via Verde'' is een fietsroute die loopt van de Pyreneeen via Gerona (2km van de camping) naar de kust van de Costa Brava. Geniet van het strand leven in Sant Feliu de Guixols (25km).
De golfbaan ligt om de hoek van de camping.
Na alle activiteiten kan je heerlijk relaxen bij het zwembad van Camping Can Toni Manescal met zijn plattelandssfeer midden in de natuur. 

  • In het hart van de Costa Brava landelijk gelegen eenvoudige camping met zwembad en nabij Gerona. Er wordt elke avond gekookt door de eigenaren.

Lees meer...

Product