glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Portugal Alentejo, Costa Dourada Vila Nova de Milfontes

Camping Milfontes

Camping Parque de Milfontes is rustig gelegen aan de buitenzijde van de sfeervolle badplaats Vila Nova de Milfontes. Mooi, vernieuwd sanitair, winkeltje en restaurant. Veel plaatsen waarvan een deel seizoenplaatsen is. De baai van Vila Nova de Milfontes is schitterend en heel beschut. Het plaatsje is sfeervol en kent een rijke historie. Boven de mondig van de rivier staat een gerestaureerd kasteeltje. In de baai kan je kanovaren, deze zijn ter plaatse te huur. De camping beschikt over mooie verhuur accommodaties en is aangepast voor rolstoelrijders. In 2012 is een mooi zwembad met peuterbadje toegevoegd aan de camping.

  • Rustige stadscamping onder pijnbomen in de badplaats Vila Nova de Milfontes, bij een schitterende baai en nabij een gerestaureerd kasteeltje.

Lees meer...

Product
 
Portugal Alentejo, Costa Dourada Odemira Odeceixe

Camping São Miguel

Camping São Miguel is een mooie 4 sterren camping met veel faciliteiten en een verzorgde uitstraling. De camping beschikt over een licht glooiend kampeerterrein met gras en zandbodem en voldoende bomen om voor de benodigde schaduw te zorgen. Het sanitair is een 4 sterrencamping waardig en zeer goed verzorgd. Het grote zwembad heeft een ligweide en om het zwembad staan ligstoelen. Voor de kleine gasten is er een kinderbad met spuitende parasol. Er is een restaurant en ook een bar met snackbar. Camping São Miguel beschikt over een tweetal tennisbanen. Het plaatsje Odeceixe ligt precies op de grens tussen de Algarve en de Alentejo aan de westkust van Portugal in het nationale park van de Alentejo kust. De stranden van Edeceixe en Carvalhal zijn vanaf de camping met de auto in enkele minuten bereikbaar. De grillige westkust toont hier haar fraaie rotsformaties met de daar tegenaan beukende zee. Een goed gebied voor surfers en vissers. Op de beschutte strandjes kunt u prima zonnen en zwemmen. Behalve kamperen kunt u op Camping São Miguel ook een caravan of een bungalow huren. De camping is het gehele jaar geopend.

  • Goed verzorgde familiecamping met goede voorzieningen en verhuur van caravan of bungalow, aan de westkust van Portugal.

Lees meer...

Product