glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Oostenrijk Niederösterreich Traisen

Terrassen Camping Traisen

Terrassencamping Traisen is een leuke familiecamping. Het ligt in de Voralpen van Niederösterreich en biedt een ideaal uitgangpunt voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Wenen, Mariazell en de Wachau. De oude boerderij, met op de binnenplaats een verwarmd zwembad, biedt nu ruimte aan een receptie, kleine winkel, een recreatieruimte en sanitairruimtes.

  • Vanaf deze leuke, hooggelegen terrassencamping met prachtig uitzicht op Voralpen van Niederösterreich kunt u een mooie dagtocht naar Wenen maken.

Lees meer...

Product
 
Oostenrijk Niederösterreich Kaumberg

Paradise Garden

Camping Paradise Garden is een fraaie camping en ligt middenin Wienerwald. Vanaf de camping kunt u genieten van prachtige vergezichten. Het sanitair is door de eigenaar zelf uitgedacht en gebouwd en is het neusje van de zalm. Camping Paradise Garden is een prima camping voor fiets- en wandeltochten. Bij slecht weer is Wenen niet te ver van de camping verwijderd.

  • Deze fraaie camping ligt bij een grote boerderij middenin het Wienerwald. Een prima fiets- en wandelgebied op rijafstand van Wenen.

Lees meer...

Product
 
Oostenrijk Niederösterreich Purgstall an der Erlauf

Aktiv Camp Purgstall

Aktiv Camp Purgstall is een leuke camping. De camping is vooral geschikt voor mensen met en zonder kinderen die de drukte zat zijn. Voor kinderen is op de camping een leuke kinderboerderij en een zandbak met speelgereedschap. Aktiv Camp Purgstall vormt een perfect uitgangspunt voor vele tripjes, waaronder naar Wenen en een verkennende ''ausflug'' door NiederÖsterreich.

  • Na een dagje Wenen zal het ambachtelijk gemaakte ijs u goed smaken op deze leuke, rustige camping voor gezinnen met kinderen.

Lees meer...

Product
 
Oostenrijk Niederösterreich Klosterneuburg

Donaupark Camping Klosterneuburg

Ook voor een kampeerder met fiets- en wandelaspiraties, die toch ook een bezoek aan Wenen niet wil afslaan, is deze camping een aanrader. Prima, goed gefaciliteerde camping op fietsafstand van Wenen. Veel culturele zaken zijn in Wenen en Klosterneuburg te bewonderen. Zo is ook een bezoek aan een ''Heuriger'' iets om niet te vergeten. Bij aanvang van het seizoen 2015, heeft de camping nieuw sanitair in gebruik genomen. Belangrijk voor bezoekers van deze camping; zorg er voor aan de goede kant (de zuid-oever) van de Donau te reizen. Het pontje is heel duur en maar 10 meter. Veelal te klein voor auto + caravan!

  • Mooie camping met goede voorzieningen, zeer geschikt voor een bezoek aan Wenen.

Lees meer...

Product
 
Oostenrijk Niederösterreich Schönbühel Melk

Camping Schönbühel

Vanaf de camping heeft u uitzicht op slot Schönbühel. Vanaf Camping Schönbühel heeft de kampeerder talrijke mogelijkheden voor excursies en het bezoeken van landschapselementen zoals het Stift Melk, het klooster van Schönbühel met de replica van het graf van Jezus in Bethlehem en het Schloss Schallaburg. Daarnaast wordt er in de vallei van Wachau veel “wijn'' verbouwd. Het proeven hiervan is?/lijkt? zeker de moeite waard. Het district waarin Camping Schönbühel ligt wordt ook gekend door de omliggende „romantische“ bossen. Voor een rustig plekje, een hapje en een drankje, bent U van harte welkom op Camping Schönbühel en in het restaurant van de Familie Strumpfer.

  • De camping is gelegen aan de oever van de Donau, 'onder de rook' van Schloss Schallaburg en ligt langs het fietspad Passau - Wenen.

Lees meer...

Product
 
Oostenrijk Niederösterreich Tulln

Donaupark Camping Tulln

Donaupark Camping Tulln is een ruim opgezette camping. Vanaf de camping kan in ongeveer 30 minuten per trein het hart van Wenen bereikt worden. Naast de camping ligt een heel mooi (zwem)meer, waartoe campinggasten gratis toegang hebben. Vanaf de camping worden vele activiteiten georganiseerd waaronder een fietstocht naar Wenen, een fietstocht naar een wijnboer (met de bus terug) en kanovaarten. Voor sportievelingen die de ''bergen'' een ietsje te hoog vinden, heeft de camping nieuwe E-bike's in de verhuur.

  • Mooi terrein verdeeld in een aantal kleine terreintjes, gelegen naast de Donau en een meertje.

Lees meer...

Product