glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Nederland Friesland Noordwolde

Rotandorp

Camping Rotandorp is een rustige camping met ruime plaatsen,waarbij gastvrijheid, een gemoedelijke sfeer en een goede verzorging hoog in het vaandel staan. De camping is uitermate geschikt voor senioren en gezinnen met jonge kinderen. In het hoogseizoen worden diverse activiteiten georganiseerd zoals klaverjassen, bingo, fietstochten, jeu de boules toernooien, barbecue, feestavonden. De camping bevindt zich op het drie provinciënpunt van Drenthe, Friesland en Overijssel.

 • Kleinschalige camping voor de rustzoeker, met kleine kampeerweide en veel fietsmogelijkheden in de omgeving.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Woudsend

De Rakken

Camping De Rakken is een mooie ruime watersport-camping. De camping ligt aan het water en er is een mooie jachthaven. Het oude plaatsje Woudsend met vele restaurantjes en gezellige terrasjes ligt op slechts drie minuten loopafstand van camping De Rakken. De camping heeft moderne sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er een grote kinderspeelplaats en lopen er dwerggeitjes en ander klein vee in de rondte. Sportief kun je je vermaken op de tennisbaan of het volleybalveld. 

 • Mooie camping met jachthaven, geheel omsloten door water en op loopafstand van het knusse, oude plaatsje Woudsend met z'n restaurantjes en terrasjes.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Appelscha

Camping Alkenhaer

Camping Alkenhaer staat garant voor kamperen in de natuur, is voorzien van moderne faciliteiten en ligt aan de wandel- en fietsroutes door het nationaal park “Drents-Friesche Woud'' en het “Fochteloërveen''.
Appelscha ligt centraal in het noorden en ligt op loopafstand van de camping. Alkenhaer is dan ook zeer geschikt voor wandelaars, fietsers en jonge gezinnen.

 • In een prachtig, bosrijk fiets- en wandelgebied gelegen camping, op korte afstand van het gezellige Appelscha met het leuke pretpark Duinen Zathe.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Bakkeveen

De Ikeleane

De Ikeleane is een mooie familiecamping,tegen de bossen van Bakkeveen en uitermate geschikt voor mensen die van rust en natuur houden en gezinnen met jonge kinderen daar de camping ver van de doorgaande weg ligt.Met recreatieteam in het hoogseizoen en Kinderboerderij-Airtrampoline-Speelschuur en gezellige kantine-snackbar.

 • Mooie kindvriendelijke camping, in de bossen van Bakkeveen aan de rand van de Duurswouder heide.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Terschelling Oosterend

De Duinkant

“De Duinkant'' is de meest oostelijk gelegen camping appartementenverhuur van het eiland Terschelling. Een zeer fraaie locatie op korte afstand van het strand, het wad en met het natuurgebied De Boschplaat als achtertuin, waar u fantastisch kunt wandelen, fietsen en met een huifkar een leuke tocht kunt maken. Gezinnen, degenen die rust zoeken en natuurliefhebbers zijn bij ons zeker op hun plaats. Voor de mensen die van vissen houden hebben wij zonder meer leuke activiteiten

 • Kleine, door houtsingels beschutte camping, aan de rand van de duinen nabij natuurgebied de Boschplaat.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Sumar

Recreatiecentrum Bergumermeer

De camping is aan het Bergumermeer gelegen en er is een zandstrand. Er zijn veel watersportmogelijkheden. Er is een overdekt zwembad met glijbaan. Ook is er een overdekte speeltuin. Alle kampeerplaatsen zijn autovrij. Verder is er een restaurant en een snackbar. Er is een jachthaven en een passantenhaven.

 • Familiecamping aan een zandstrand langs het Bergumermeer, met eigen jacht- en passantenhaven en vele mogelijkheden voor het beoefenen van watersport.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Bakhuizen

Wite Burch

Een leuke familiecamping gelegen in het mooiste stukje van Friesland: Gaasterland!  Camping de Wite Burch is een mooie, verzorgde camping met toeristische comfortplaatsen, huurcaravans, -chalets – en trekkershutten.

De camping ligt in Gaasterland, dat een deel is van Nationaal Landschap ‘’Zuidwest Friesland’’. De bekende fietsroute, het Gaasterlan-paad loopt langs de camping. Vanaf hier heeft u een uitstekend vertrekpunt voor fiets- en autotochten langs IJsselmeer en de Friese meren.

De camping heeft een nieuwe horeca, winkel en indoorspeeltuin. Op de camping zijn nieuwe speeltuinen, een voetbalveld en gratis Wifi internet over de hele camping. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma.

Kom lekker overdekt spelen in de Avonturij!
Op de Wite Burch is de Avonturij gevestigd. Bij Speelpaviljoen de Avonturij kunnen kinderen heerlijk indoor klimmen en klauteren in een natuurlijke omgeving. De speeltoestellen dagen uit tot ontdekken en avonturen te beleven. Naast dat kinderen er hun energie kwijt kunnen en worden uitgedaagd, zorgt de Avonturij ook voor een leerzaam element. Zo kunnen kinderen samen met Flip en Saartje op een speelse manier Friesland en de natuur ontdekken.

Het unieke landschap samen met de Friese cultuur maken van uw vakantie een ontdekkingsreis in eigen land!

Camping de Wite Burch: Hét middelpunt voor de perfecte vakantie in Zuid-West Friesland!

 • Mooie verzorgde camping in het Gaasterland.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Ureterp

Het Koningsdiep

De campingHet Koningsdiep is een natuur- en landschapscamping met 50 staanplaatsen. De camping staat garant voor een succesvolle vakantie in een fraaie en rustige omgeving nabij de bossen van Olterterp en Beetsterzwaag. Gesitueerd op de flank van één van de oudste beekdalen van Nederland. Sluit aan op het beekgebied en indirect op de Friese meren. Geschikt voor de Nordicwalkers die verschillende routes hebben. In de omgeving kan uitstekend gefietst worden.

 • Natuur- en landschapscamping met plaatsen tot 200 m2 in een fraaie, rustige omgeving met een kanoroute, wandelmogelijkheden en hengelsport.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Boelenslaan

Rêst mei Romte

Mini camping Rêst mei Romte is gelegen aan een klein rustig landweggetje tussen Drachten en Surhuisterveen. Een gezellige familiecamping op 2 velden omringd door bomen en struiken. Er is een kinderboerderij waar de dieren gevoederd mogen worden. Voor de actieve kampeerder is er op 4 km het natuurgebied ''De Leyen''. Naast wandel en fietsroute's kan er ook paard gereden worden.In de omgeving is er geschikt viswater.

 • Een gezellige kleine camping, waar de dieren van de kinderboederij gevoerd mogen worden. Paardrijden, fietsen en wandelen, het kan niet op!

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Earnewâld

Simmerwille

Gezellige leuke kleine camping aan vaarwater gelegen. De campig heeft mooie toeristische velden. Er is een haventje met boothelling. Ook zijn er ligplaatsen voor grotere boten. Goede vismogelijkheid. Er is een kampwinkel en er is een ontbijtkamer waar met uitgebreid kan ontbijten. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen aanwezig. In het hoogseizoen is er een recreatie medewerkster. Er zijn mooie fietsroutes vanaf de camping.

 • In een mooi fietsgebied gelegen, leuke, kleine camping aan vaar- en viswater, bij een haventje met een boothelling en ligplaatsen voor grotere boten.

Lees meer...

Product
 
Nederland Friesland Bakkeveen

Wâldsang

Goed verzorgde camping met mooi toeristisch gedeelte. Op de camping worden kano's en fietsen verhuurd. Er zijn goede fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de camping. Het is een echte gezinscamping. Op de camping is een groot sportveld en er is mogelijkheid om te vissen. Er is een kampwinkel, snackbar en een wasserette. Er zijn meerdere speeltuinen.

 • In een mooi fiets- en wandelgebied en aan kanovaarwater gelegen, verzorgde gezinscamping met groot sportveld, waar ook de visser geniet.

Lees meer...

Product