glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Luxemburg Sud Esch sur Alzette

Gaalgebierg

Alle 150 staanplaatsen van Camping Gaalgebierg hebben electriciteit en zijn voorzien van een TV-aansluiting op het gemeentelijke antennesysteem. Het centrum van Esch sur Alzette is, op telefonische afroep door de camping met een (mini)busverbinding bereikbaar. Op de camping is een grote speeltuin met beach-volley, beach-badminton en jeux de boules. Er worden uitstapjes/excursies en wandeltochten met gids georganiseerd. Voor het bezoeken van het zwembad in Esch wordt gratis vervoer aangeboden, o.a. naar het zwembad in Esch. In de directe nabijheid van de camping bevindt zich een dierenpark.
De omgeving is een paradijs voor mountainbikers, maar ook voor liefhebbers van orchideeën. Er zijn meerdere wandelpaden uitgezet in bergachtig gebied. Er is een recreatiegebied voor alle leeftijdsgroepen. De mensen op de receptie zullen u graag informeren.
Tips voor het maken van uitstapjes zijn onder meer:
het ijzerertsmuseum in Rumelange op 6 km;
het sprookjesbos in Bettembourg op 9 km;
de stoomtrein Fond-de-Gras op 10 km;
De Kulturfabrik. U kunt ook een architectuurwandeling maken langs diverse bezienswaardigheden, zoals de Rue d'Alzette, Rue du Brill en de Rue d'Eglise.
Als één van de weinige campings in Luxemburg is Gaalgebierg om zijn milieubewuste voorzieningen onderscheiden met het Ecolabel van het Ministerie van Toerisme.

 • Rustig gelegen camping in een bosrijke omgeving, met talrijke wandelpaden en vele mogelijkheden voor het maken van uitstapjes.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Tadler

Toodlermillen

Het sanitairgebouw van Toodlermillen is ook toegankelijk voor minder validen en heeft een speciale kinderkamer.
Toodlemillen is zijn eigen stroomleverancier
Het unieke groepsverblijf ''Het Hooihotel'' ( max. 40 personen) is geheel uit onbehandeld dennen- en larikshout opgetrokken. En slapen in hooi? Dat is als een kinderdroom!
De omgeving van camping Toodlermilllen kent veel uitgestippelde wandelroutes. Fietsen is mogelijk voor sportievelingen, vanwege de heuvelachtige omgeving.
De camping verzorgt kleine maltijden in het hoogseizoen. De eigenaarsfamilie voert ook een agrarisch bedrijf.
Dat is soms te merken. Want wat zou u vinden van leuke ritjes met de kinderen op schattige pony's?
De regio biedt uitstapjes in alle richtingen. Niet in de laatste plaats met de Luxemburgkaart. Daarmee kunt u voor een uiterst vriendelijke prijs met bus en trein reizen door Luxemburg.
In de zomermaanden biedt Toodlermillen animatie.

 • Vakantie vieren en sterren kijken bij nacht in het midden van de stilte, dat kan op deze camping.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Stolzembourg

Du Barrage

De toeristische plaatsen van camping Du Barrage liggen vooral aan het riviertje, in een lang lint. Leuk om op zonnige dagen langs kampeerplaatsen en rivier te wandelen, alsof u op een boulevard loopt.
De camping heeft een groot café met bar, terras en uitzicht op de rivier. Het onlangs gerenoveerde café functioneert tevens als sociale ruimte, bijvoorbeeld voor muziekavonden. Voor het café een lager gelegen tweetal jeu de boulesbanen waar vooral in de vroege avonduren graag gebruik van wordt gemaakt. De boulers worden vanaf het terras met een hapje en een drankje bekeken of aangemoedigd. Op killere avonden brandt er buiten op het terras een open haard. Gezellig om daar van een drankje te genieten.
In de zomermaanden installeert men een badje voor de kids.
Verdere faciliteiten: televisiekamer, winkeltje met groenten, drank en elke ochtend verse broodjes.
De omgeving leent zich voor wandeltochten in de Ourvallei.
Het zeer interessante plaatsje Vianden is een bezoek méér dan waard (6 km), ook vanwege enkele prachtige zwembaden, zowel open als overdekt.

 • Familiecamping met speelgelegenheden, grillterrassen en jeu de boulesbanen aan de groene oever van de Our, waar u kunt zwemmen en vissen.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Bourscheid Moulin

Du Moulin

In de rivier kunnen de kinderen heerlijk baden, spelen en ravotten.
De Sûre is in de zomermaanden ondiep, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de kids.
De omgeving heeft een goed mountainbikegebied.
Niet ver van de camping is een restaurant, gehuurd van camping Du Moulin, waarmee de eigenaren van Du Moulin contact onderhouden. Een levendig restaurant met alleszins vriendelijke prijzen.
Maar ook op de camping kunt u terecht voor een hapje en een drankje en genieten van een momentje rust op het grote terras.

 • Ideale gezinscamping gelegen in het groene hart van de Ardennen aan de rivier de Sûre, nabij de ruïnes van Kasteel Bourscheid (400 m).

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Wiltz

Kaul

Camping Kaul ligt tussen de bossen en de heuvels van de Luxemburgse Ardennen. Op slechts 500 meter van het stadje Wiltz met een hoogteligging tussen 320 en 500 meter. In het gemeentelijke park liggen onder meer een tennisbaan en een beachvolleybalveld. Op de camping een leuk speeltuintje met houten toestellen. De camping heeft een mooi, hoog gelegen restaurant annex bar. Daar is ook de receptie ondergebracht.
Het zwembad hanteert een vriendelijk toegangstarief. Camping Kaul heeft enkele interessante verhuuraccommodaties, zoals de pods (houten trekkershutten met 3 slaapplaatsen, elektriciteit en verwarming, maar ook enkele zeer luxe/comfortabele 4-persoons TAOS-chalets. De meeste verhuuraccommodaties liggen op een hoog terras en hebben een mooi uitzicht.

 • Keurige camping met ruime plaatsen en goed sanitair, aan de rand van de oude stad gelegen, met zijn festivals, musea en kasteel.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Bettendorf

Camping Um Wirt

 Als u wilt gaan wandelen en ook steengroeven wilt bezoeken is de Promenade du Souvenir een aanrader. Vraag ernaar op de receptie. Het Nederlandse beheerdersechtpaar, die tevens de bistrot met terras en bar beheert, is zeer servicegericht en helpt en adviseert u graag. Maar u kunt ook wandelen, fietsen of mountainbiken en kanoën over het riviertje.
In de bistrot heeft men een uitgebreid menu, van cordon bleu tot schnitzels. Tegen vriendelijke prijzen!
Omdat de camping deel uitmaakt van een gemeentelijk (sport)park beschikt men ook over een tennisbaan en een multifunctioneel sportveld tegenover de entree.
Op de camping hebt u, vlakbij de bistrot en het terras, een volleybalveld en jeu de boulesbanen.
Rondom en nabij de receptie is een wifi-hotspot voor gratis internet.
In het hoogseizoen biedt men animatie.
In het aangrenzende dorp Bettendorf is een bakker.
Het aantrekkelijke stadje Diekirch ligt op slechts 4 kilometer van de camping.

 • Camping Um Wirt: om zeker te zijn van een actieve en prettige vakantie in het romantische Sûredal. Met gastvrije ontvangst!

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Heiderscheidergrund

Bissen

Camping Bissen ligt niet ver van een mooi stuwmeer, dat zich uitstekend leent voor het bedrijven van allerlei watersporten.
Op omstreeks 8 kilometer (richting het Belgische Bastogne) is een prachtig winkelcentrum in het plaatsje Pommerloch, geschikt voor allerhande boodschappen. Aan de overkant en in het centrum zelf enkele grote supermarkten.
Het riviertje de Sûre (D: Sauer) heeft in de zomer een zodanige waterstand dat kinderen er zonder risico in kunnen baden en spartelen.
De toeristische plaatsen van Camping Bissen zijn vooral gesitueerd aan het riviertje en op gras.
De camping verhuurt pods, houten onderkomens/lodges voor trekkers, voorzien van 2 bedden, en volledig ingerichte stacaravans/mobilhomes (zie accommodaties).
Voor campers heeft men plaats op de camping, maar ook Quick Stopplaatsen, met of zonder stroom en tegen een vriendelijk tarief.
Het restaurant is gespecialiseerd in de Italiaanse en Franse keuken. Men bakt pizza's in een houtverwarmde steenoven en heeft vis- en vleesgerechten op het menu.
In de zomer werkt men met Nederlandse studenten, zodat u dan ook in uw eigen taal goed terecht kunt.

 • Familiecamping in het natuurpark van de Boven-Sûre, direct aan de rivier de Sûre; u kunt verschillende outdoorsporten beoefenen.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Ettelbruck

Camping Ettelbruck

Camping Ettelbruck (voorheen Camping Kalkesdelt, deze naam komt u nogtegen op de diverse borden rond Ettelbruck) is één van de populairstecampings in de regio. En die populariteit is groeiende dank zij deenthousiaste leiding van uw gastvrouw en haar familie! 
Camping Ettelbruck biedt u een prima ontvangst en heeft de wijze vanomgaan met u als gast, samen met enkele andere campings in de regio, totbeleid verheven. Vandaar de titel ''Gastvrije Camping''. U staat als gastin het onbetwiste middelpunt.

Wilt u de omgeving verkennen? De familie, geleid door moeder Ellen, iseen prima gastvrouw. Zij maakt u graag wegwijs en geeft u professioneeladvies over de mogelijkheden die de omgeving biedt.
Zij nodigt u in voor- en naseizoen graag bij zich uit aan tafel voor eenheerlijke ''Table d'Hôtes met life cooking''.  Samen met haar al evengastvrije team.

Ettelbruck is een aantrekkelijke camping, aangelegd op meerdere terrassen met vanaf veel plaatsen een panoramisch uitzicht.
De begroeiing is veelzijdig, zodat u de plaatsen voor het uitkiezen hebt. Zonnig of schaduwrijk? Wat u maar wilt.
Bij de entree komt de gezelligheid u al tegemoet. Daar wordt u albegroet door zonnige terrasjes bij de bistro waar u kunt genieten vaneen hapje en een drankje.

Camping Ettelbruck ligt op nauwelijks 1 kilometer van het aantrekkelijkeEttelbruck. Daarvoor moet u wèl heuvelafwaarts en is de terugwegpittiger als u met de fiets of te voet gaat!
De camping is een ecocamping die prima is onderhouden en heeft eenaantrekkelijk en huiselijk ingericht, compleet sanitairgebouw. Inclusiefeen bloemetje! 
Uw gastvrouw wil immers graag dat u zich thuis voelt! 
De camping richt zich graag op gezinnen met kleine kinderen, maar iszeker ook geschikt voor andere doelgroepen, zoals natuurgenieters enrustzoekers.

Voor de kinderen is er een tweetal speeltuintjes, waaronder eenavonturenspeeltuin. Ook heeft men een waterspeelplaats. Maar men houdtbijvoorbeeld ook konijntjes.
Vanuit een tweetal grote tipitenten (beschikbaar voor verhuur) biedt mengezinnen een spannend onderkomen. De ouders kunnen, genietend van eenhapje of een drankje, indien gewenst graag aangeleverd door de gastvrijemensen van Camping Ettelbruck, vanonder de luifel van de tipi zichthouden op hun spelende kids. Dat staat garant voor een unieke vakantie!
Onder het laagste terras heeft de camping een bijzondere groenten- enkruidentuin. Waar maakt u het mee dat u op een camping kunt genieten vanter plekke gekweekte, zelf geplukte verse groente en kruiden? Camping
Ettelbruck biedt u dat aan. Met plezier!

Camping Ettelbruck verhuurt bovendien compleet ingerichte,comfortabele safaritenten, in voorkomen...

 • Camping Ettelbruck is een gastvrije camping bij een levendige stad, waar u volledig van uw rust en de natuur kunt genieten.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Kautenbach

Kautenbach

Als u aankomt bij de hoger gelegen receptie en het restaurant zal uin de eerste plaats het fenomenale uitzicht opvallen dat u hebt op decamping  vanuit het restaurant en het terrasje.
Het restaurant is prachtig en ademt, samen met de camping, een romantische sfeer.
De kampeerplekken zijn ruim en men heeft de keus tussen schaduw en zon.Het sanitair is uitstekend en ook prettig is dat douche en warm water inde prijs zijn begrepen. 
De omgeving nodigt uit voor wandeltochten om na terugkomst te genieten van een hapje en een drankje in het restaurant met bar.
Geen eigen kampeermiddel? De camping verhuurt onder meer lodges, houtentrekkershutten in moderne stijl . Zie de foto. Met zelfs een huisje vooruw huisdier ernaast! Die zijn dus ook welkom!
Maar men verhuurt ook safaritenten (4-persoons) voor avontuurlijke kampeerders.
Op de camping vindt u verder een shop, een animatiechalet, eenspringkasteel voor de kids, een trampoline en biljart. Sinds het seizoen2015 heeft men ook nieuwe klimtoestellen.
Men beschikt verder over internet (wifi) en een camperstation.
Uitgaanstips: dagje met bus en trein tegen een uniek vriendelijk tarief(Luxemburgkaart), bezoeken aan interessante stadjes als Clervaux,Vianden en Echternach, Vlindertuin Grevenmacher, Müllerthal, kopermijnStolzemburg, Oorlogsmuseum Bastogne (B.).* Visseizoen open vanaf 1 april tot 30 september, vergunningen bij de receptie te koop

 • Rust, ruimte en natuur vindt u op deze gastvrije, gezellige familiecamping. Prachtig verscholen in een dal aan de oever van de rivier de Clerve.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Enscherange

Val D`Or

Camping Val d'Or is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er is voor de kleintjes ook een leuke waterspeelplaats. De camping wordt geleid door een vriendelijk en gastvrij Nederlands echtpaar, dat u zeer prettig zal ontvangen.
Val d'Or is een sfeervolle camping, voorzien van verharde weggetjes en rustieke plekjes. De camping is autovrij en dat komt de rust en de sfeer ten goede.
Het centrale toiletgebouw is onlangs gerenoveerd en bevindt zich naast de receptie met kantine en het gezellige terras. Heerlijk om een verfrissend bad te nemen op warme en zonnige dagen.
Het riviertje stroomt dwars over de camping. Beide delen van de camping worden verbonden door een idyllisch bruggetje.
In de kantine kunt u eenvoudige maaltijden gebruiken. In het hoogseizoen komt de bakker op de camping.
De helft van de camping biedt gratis wifi, maar bij de kantine en receptie kunt u altijd terecht om draadloos te internetten.
Camping Val d'Or beschikt ook over enkele aantrekkelijke verhuuraccommodaties. Zo zijn er trekkershutten, stacaravans (4-6 personen), chalets (6 personen), vakantiehuisjes ( 5 personen), gelegen op hogere plaatsen op de camping en een appartementp (tot 5 personen).

 • Rustige gezinscamping in een mooie vallei met veel mogelijkheden om te wandelen en te mountainbiken.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Ingeldorf

Gritt

Op Camping Gritt is het ook mogelijk om in de Sauer te vissen en te kanoën.
De camping heeft een gevarieerde begroeiing, waardoor het mogelijk is om een plekje te zoeken dat bij u past. Zonnig, schaduwrijk of niet al te ver van het water.
De camping heeft een mooie cafétaria annex snackbar. Met een mooi terras met een wat hogere ligging en een mooi uitzicht. Daar kunt u genieten van een ijsje, een hapje of een drankje.
Het plaatsje Ingeldorf ligt op enkele honderden meters. 
Tijdens de zomervakantie biedt men animatie en entertainment voor de kinderen.

 • Pittoresk gelegen aan de Sûre; een oase van stilte en rust met fiets- en wandelpaden vanaf de camping en vis-mogelijkheden.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Walsdorf Vianden

Vakantiepark Walsdorf

Vakantiepark Walsdorf is bij uitstek een gezinscamping, maar zeker ook geschikt voor mensen die rust zoeken.
Iedereen is van harte welkom en u kunt verzekerd zijn van een vriendelijke ontvangst door het enthousiaste Nederlandse beheerders-echtpaar.
De camping is, evenals de overige Beter-Uitparken, van christelijke signatuur en richt zich op een familiaire sfeer en gezinnen met jonge kinderen. 
Met een recreatieteam biedt men volop animatie voor jong en oud, met uiteenlopende sport- en spelactiviteiten , in het bijzonder in de meivakantie en de zomerperiode.
De camping biedt vooral met heggetjes afgebakende, ruime plaatsen, verdeeld over terrassen.
Lommerrijk of zonnig. Men heeft het uitstekende sanitair ondergebracht in meerdere, verwarmde gebouwen.
In het winkeltje ( ''de parkwinkel'') vindt u een goede keuze aan Nederlandse producten tegen een alleszins redelijke prijsstelling.
Het gezellige restaurant biedt vriendelijke prijzen en gratis wifi.
Op de camping goede wifi, eveneens tegen een vriendelijk tarief.

 • Rustig in de natuur gelegen, gezellige gezinscamping. Prima geoutilleerd in een mooie omgeving voor wandelen en uitstapjes.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Bourscheid Moulin

Camping Um Gritt Castlegarden

Camping Um Gritt is een rustige, gezellige familiecamping, op 226m hoogte aan de oever van de Sûre, dicht bij Kasteel Bourscheid.
Met kampeerplaatsen grotendeels direct aan de oever. In het riviertje kunt u baden en vanwege de geringe diepte in het seizoen is de Sûre ook uitermate geschikt voor kinderen om te spartelen en te ravotten.
In het gebouw waar ook de receptie en het woonhuis zijn gevestigd heeft men een knusse brasserie waar u een hapje ( frites, pizza, e.d.) en een drankje kunt gebruiken. Of tot rust kunt komen op een gezellig terrasje.
En als u goed wilt eten tegen een redelijk tarief, het restaurant bij de entree van de camping is een uitstekende mogelijkheid!
De camping is geopend tot 1 november en dat is langer dan de meeste campings in Luxemburg. In de herfstvakantie bent u dan ook van harte welkom op Um-Gritt en doet men extra zijn best om het u ook dan naar de zin te maken.
De camping verhuurt enkele chalets, een tweetal trekkershutten ( nieuw in 2015: comfortabele 4-p. Leafs, ook geschikt voor langer verblijf) en een vijftal 4-6-persoons safaritenten.
De hele camping is voorzien van draadloos internet (wifi).
Op de camping kunt u moutainbikes huren en is er in de omgeving een mogelijkheid voor paragliding.
Nog een extra bijzonderheid: de camping biedt afwasservice. Binnen 3 tot 5 minuten doet een professionele machine de afwas voor u. Gratis! Dus klaar terwijl u wacht!
Uitstapjes in de omgeving zijn volop mogelijk, bijvoorbeeld met de Luxemburgkaart. Daarmee kunt u voor een uiterst vriendelijk tarief met bus en trein het mooie Luxemburg verkennen.

 • Groene camping aan de oever van de Sûre met goed sanitair en mooie panorama's.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Centre Septfontaines

Simmerschmelz

Camping Simmerschmelz heeft in het seizoen 2015 een aantrekkelijk bad van 10x10 meter met peddelbootjes voor de kinderen. En een groot springkussen, erg populair bij de kids!
Men heeft een snackbar waar je ook terecht kunt voor een sortering levensmiddelen.
In de ruime en gezellige bistro met terras worden vanaf 18.00 uur maaltijden à la carte geserveerd. Hier kunt u tevens verse broodjes bestellen voor de volgende ochtend.
In een gezellige zithoek kunnen op een groot scherm met bioscoopgeluid films en sportprogramma's worden bekeken.
Gratis wifi is op het hele terrein beschikbaar.
Het restaurant is in het voor- en naseizoen op dinsdag gesloten!
Onder leiding van een animatieteam is er in juli en augustus voor kinderen tot 10 jaar animatie zoals knutselen, kinderdisco en -bingo en wandelzoektochten. Ook voor ouderen worden er speurtochten, disco- en karaokeavonden, kaart- en dartwedstrijden georganiseerd. Voor groepen van meer dan 15 personen zijn er speciale arrangementen mogelijk, zoals bijvoorbeeld barbecueën, gemeenschappelijk ontbijten of excursies.
Voor de verhuur zijn op Camping Simmerschmelz volledig ingerichte luxe stacaravans en kamers (excl. sanitair) te huur tegen vriendelijke tarieven.
Camping Simmerschmelz ligt niet al te ver weg ( slechts 7 km) van de doorgaande routes. Daardoor is de camping ook geschikt als doorgangscamping voor kampeerders die, onderweg van en naar het zuiden, in het mooie Luxemburg willen overnachten.

 • Deze camping ligt in het grootste beschermde natuurgebied van Luxemburg, de vallei van de Zeven Kastelen. Daar kunt u mooie wandelingen maken.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Ardennen Goebelsmühle

Du Nord

Camping Du Nord is een echte natuurcamping. Er heerst een gemoedelijk, familiair sfeertje en men heeft mooie kampeerplaatsen direct aan het water. Vanaf de camping  kan men met een mountainbike, die via bed and bike te huur is, flinke tochten maken.
De trein loopt nauwelijks hoorbaar op afstand langs de camping. Op  700 meter van de camping is een station. Dit maakt het extra aantrekkelijk om vanaf de camping gebruik te maken van de Luxemburgkaart. Met behulp van die kaart kunt u voor een zeer vriendelijk tarief door heel Luxemburg reizen met bus en tram.
De bakker komt in het hoogseizoen elke dag op het terrein.
In de zomermaanden is er naar gelang de vraag veel animatie, zowel binnen als buiten. Voor de kleintjes heeft de camping een ruime, vrolijk kleurige stacaravan beschikbaar voor allerlei activiteiten, van spelletjes tot tekenen. En enkele dieren, zoals pony's, geiten en, niet te vergeten, het schattige hondje Caramel.
De kleintjes kunnen soms zelfs medailles winnen!!

 • Rustige en gezellige familiecamping aan de Sûre, met veel fiets- en wandelgelegenheden.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Müllerthal Beaufort

Camping Plage Beaufort

Camping Plage Beaufort is bijzonder geschikt voor families met kinderen of liefhebbers van prachtige natuurlandschappen. Zomers is het goed toeven in het openluchtzwembad met grote glijbaan (open 9/5-1/9) en 's winters (vanaf 9/11) kan men zich uitleven op de overdekte ijsbaan met verhuur van schaatsen en ijskarting. Er is een tennisbaan, fietsverhuur, speeltuin en een BBQ-plaats. In het hoogseizoen worden er knutseluren, bingo-avonden en begeleide wandelingen georganiseerd en worden er avondconcerten gegeven in de plaatsen Beaufort en Dillingen.
Mocht u geen eigen kampeermiddel hebben dan kunt u één van de mobilhomes, trekkershutten of tipis huren.

 • Zoekt u een camping die zowel midden in de natuur als op loopafstand van een dorp ligt, dan is Plage Beaufort wellicht de ideale uitvalsbasis voor u.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Müllerthal Berdorf

Camping Martbusch

Camping Martbusch heeft over de gehele camping (gratis) WIFI-toegang. Brood besteld vóór 16.00 uur ligt 's-morgens vanaf 08.30 uur klaar bij de receptie.
's Zomers is er een animatieprogramma voor volwassenen en kinderen. Ook worden er dan begeleide wandel- mountainbiketochten georganiseerd. In de directe omgeving is alpinisme mogelijk, want de camping grenst aan een uitgestrekt, rotsachtig wandelgebied (Klein Zwitserland). Voor natuur en sport liefhebbers is er een ruim aantal trekkershutten (Pods, verwarmd. Wel slaapmatje en/of luchtbed met slaapzak meenmen! Geen honden toegestaan) te huur voor maximaal 5 personen met verwarming en elektra vanaf € 30,00 per nacht.

 • Lieflijk gelegen en ruim toegeruste camping, waar je vanaf je kampeerplaats direct de natuur in kunt.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Müllerthal Ermsdorf

Neumühle

Op de camping is een zwembad, speeltuin, speelkasteel, sportveld en een gezellige bistro met terras waar tegen redelijke prijzen kan worden gegeten. Ook zijn patates-frites en andere snacks verkrijgbaar. In het hoogseizoen verzorgt een recreatieteam een programma voor jongeren tot 14 jaar met sport en spel, kinderdisco, tafeltennis, knutselen en allerlei spelletjes. Voor de volwassenen is er 's avonds animatie met onder meer karaoke, tafeltennis en biljarten. Om voldoende nachtrust te kunnen garanderen is er op de camping geen disco.
Voor de in de omgeving uitgezette en bewegwijzerde wandelingen (van 4 tot 40 km) zijn op de camping wandelkaarten verkrijgbaar. De centrale ligging biedt vele mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. Te kiezen valt bijvoorbeeld uit: een stedentrip Luxemburg-stad of Trier (D.), museumbezoek of één van de kinderparken. Op camping Neumühle zijn daarvoor uitgebreide tips verkrijgbaar.
Voor de verhuur beschikt de camping over moderne mobilhomes, luxe caravans en trekkershutten.

 • In een mooi wandelgebied van het Müllerthal gelegen 4-sterren familiecamping, waar u kunt genieten van prachtige vergezichten.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg La Moselle Wasserbillig

Schützwiese

Camping Schützwiese heeft goed sanitair met o.m. een uitstekende badkamer voor minder  validen.
Centraal op de camping een wasserette met 3 machines en 2 drogers, een afwasruimte en stortplaats chemisch toilet. Men beschikt over een TV-kamer met ook Nederlandse TV, boekenuitleen, een speeltuin en internet. Mogelijke activiteiten: tennis, waterskiën, voetbal, vissen, wandelen en fietsen. Fietsverhuur is er op de camping. De camping is het hele jaar open.
Het centrum van Wasserbillig is dichtbij, ook voor het doen van noodzakelijke boodschappen.
Vanaf Camping Schützwiese zijn leuke uitstapjes mogelijk, bijvoorbeeld naar Grevenmacher, Echternach, Trier, Luxemburg-Stad en Saarburg.
Schützwiese is het hele jaar open.

 • Aan mooie wandelroutes en aan de Moezel en Sauer gelegen rustige camping met prima vis mogelijkheden.

Lees meer...

Product
 
Luxemburg Müllerthal Berdorf

Camping Belle Vue 2000

Op Camping Belle-Vue vindt u 2 goed uitgeruste sanitairgebouwen.
Op de camping zijn snacks verkrijgbaar. In het nabijgelegen dorp vindt u een restaurant.
Internettoegang is mogelijk via Wi-Fi. Voor kinderen is er op camping Belle-Vue een groot speelterrein. De receptie zit in hetzelfde gebouw als de winkel en is dagelijks gesloten van 12.00-13.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur.
Berdorf, het hart van Luxemburgs Klein Zwitserland, ligt temidden van veel indrukwekkende rotsformaties. Een natuurwandelpad loopt langs grotten, spelonken en prachtige uitzichten.

 • Op Belle-Vue kun je het hele jaar genieten van de rust en ruimte in een mooie omgeving, terwijl het toeristische Echternach toch zo dichtbij is.

Lees meer...

Product