glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Kroatië Dalmatië Pakostane

Autocamp Nordsee

Rustige camping met twee velden. De velden zijn gescheiden door een pad met aan beide kanten kampeerplaatsen. Hier komen altijd dezelfde gasten terug. Aan het strand is een restaurant annex bar.Gemoedelijke camping, iedereen kent iedereen. Meest Duits.

  • Familiecamping aan zee gelegen, met gezellige bar/restaurant.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Stobrec Split

Stobrec Split

Camping Stobrec is een ruime doch overzichtelijke camping met grote plaatsen. Het sanitair gedeelte op de camping is prima in orde. Camping Stobrec heeft veel animatie te bieden op het strand, ook in restaurant Horus is het goed vertoeven met vele terrasjes en mogelijkheden naar beneden in de zee te gaan. Camping Stobrec geeft gelegenheid gratis het internet te gebruiken in de gezellige receptieruimte van de camping. Een supermarkt is aanwezig net voor de ingang van camping Stobrec.

  • Aan de rand van de mooie stad Split gelegen camping met een goede busverbinding naar het centrum van de stad.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Starigrad Paklenica

Bluesun Camping Paklenica

Bluesun Camping Paklenica is een bomenrijke camping met ruime en goed toegankelijke plaatsen, waarvan een groot aantal met water aan- en afvoer is uitgerust. De camping maakt onderdeel uit van het hotelcomplex, waarvan enkele faciliteiten zoals het zwembad gebruikt mogen worden.

Camping Paklenica heeft een eigen strand. Er is een supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. De ingang naar het National Park Paklenica is schuin aan de overkant. De camping heeft twee sanitairgebouwen, waarvan er één recentelijk is gerenoveerd. Verder is er een restaurant, pizzeria, zwembad en een Winnetou-Museum. Het kiezelstrand loopt licht glooiend af naar zee. Van het wellnesscentrum in hotel Alan mag tegen betaling gebruik gemaakt worden.

Voor vermaak is er verder o.a. een kinderspeelplaats, tennisbaan, beachvolleybal, bootverhuur, minigolf en op 100 meter afstand is er een disco. Ook worden er uitstapjes georganiseerd naar het Nationalpark Paklenica en het Winnetou-museum.

  • Goed ingerichte camping met overwegend vlak terrein, dichtbij het Nationaal Park Paklenica, waar wandeltochten met een gids mogelijk zijn.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Drage

Oaza Mira

Camping Oaza Mira is gelegen dichtbij het plaatsje Drage, in het midden van de Kroatische kust, op een fascinerende locatie te midden van kleine heuvels met zijn eigen baai in een natuurlijke omgeving. Camping Oaza Mira is een tamelijk nieuwe camping, voorzien van alle benodigde equipement en is een van de weinige campings met 5 sterren. De camping ligt binnen de gemeentegrenzen van Drage, een dorp op 10 km van Biograd. Hij ligt op in de Torina baai uitlopende heuvels welke eindigen met een prachtig strand.

  • Zeer moderne vijfsterrencamping met terrassen, dichtbij Biograd gelegen, met ruime plaatsen en een bar.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Primosten

Autocamp Adriatic

Autocamp Adriatic is een terrassencamping, gelegen naast het prachtige stadje Primosten (2 km) en 25 km ten zuiden van Sibenik. De camping zorgt ervoor dat campingliefhebber een comfortabel en onvergetelijk verblijf heeft vanwege de attractieve ligging en de diversiteit van de natuur. Camping Adriatic heeft ruime kampeerplaatsen, alle voorzien van stroom, waarvan ongeveer de helft duidelijk afgebakend. Op circa 80 plaatsen is bovendien aan- en afvoer van water. Bijna alle plaatsen worden omringd door pijnbomen, afgewisseld door eiken en olijfbomen. Op de camping zijn een à la carte restaurant, een koffiebar, een grote winkel, 4 toiletgebouwen en op nagenoeg alle plaatsen is draadloos internet mogelijk.
Een deel van het fijne kiezelstrand van Adriatic is speciaal geschikt voor kinderen en er is ook een apart gedeelte voor bootjes. Het andere deel is rotsachtig en ideaal om een stil plekje te zoeken om te zonnebaden of om te duiken. Op 2 km van de camping bevindt zich een grote disco. Vanaf de camping is er een (mini) busdienst naar Primosten.

  • Kamp Adriatic met de gezellige barretjes ligt in een pijnbomenbos nabij het prachtige Primosten en aan de kristalheldere zee van de Adriatische kust.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Seget Donji

Seget

Camping Seget is een terrassen camping aan zee op 2km afstand van Trogir en 25km ten noorden van Split, de twee parels van de Adriatische kust. De gasten kunnen gebruik maken van het eigen strand, een kleine supermarkt en camping vriesboxen. Op 300m van de camping is een bank, een postkantoor, een drogist en diverse restaurants. Het sanitair op camping Seget is matig. N.B. Bij het verlaten van Camping Seget moet uw stoppen op een helling vanwege een drukke weg.

  • Deze camping ligt dichtbij de historische stad Trogir met een gezellige markt, winkels en veel terrassen, bereikbaar per boot vanaf Camping Seget.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Kolan Pag

Simuni

Camping Simuni ligt op het eiland Pag, één van de grootste Adriatische eilanden, met de langste kustlijn in de Adriatische zee, vol met baaien, inhammen en stranden. De Mediterrane plaatsjes liggen aan de kust en dichtbij het vissersdorp Simuni ligt deze camping. Op het 3 kilometer lange strand kunt u altijd uw rust onder de zon vinden.
De camping strekt zich uit over 35 ha en is vol met attractieve locaties voor campers, caravans of tenten. Camping Simuni heeft leuke bars, een prima restaurant, een pizzeria en voor kinderen is er veel vermaak.

  • Bij de opbouw van camping Simuni is veel natuursteen en hout gebruikt. U heeft veel schaduw van de bomen, dit is een camping met veel mogelijkheden.

Lees meer...

Product
 
Kroatië Dalmatië Lozovac

Marina (N.P.KRKA)

Camping Marina is een rustige familiecamping, gelegen in het Nationaal Park Krka aan de weg naar Skradin en de Krka watervallen. De eigenaar van Camping Marina organiseert zelf leuke excursies voor zijn gasten naar Krka watervallen en andere bezienswaardigheden. Vanwege de jonge bomen is er nog weinig schaduw op de camping. Het restaurant op de camping is in eigen beheer, het is er gezellig en u kunt er lekker dineren. Het sanitair is recentelijk vernieuwd en prima in orde. Er is een nieuw zwembad

  • De eigenaar van deze gastvrije camping organiseert excursies naar het Nationaal Park KRKA; het gastenboek laat u enthousiaste verhalen zien.  

Lees meer...

Product