glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

Duitsland Rheinland Pfalz Utscheid

Camping Drei Spatzen

Middenin de bosrijke Eifel tussen Bitburg en Vianden, ligt de nieuwe familiecamping: Drei Spatzen. Deze ruim opgezette camping heeft alle voorzieningen zoals water, elektriciteit en afvoer bij de plaatsen en een apart tentenveld. Voor de luxe kampeerders staan er compleet ingerichte glampingtenten klaar. In het eigen restaurant wordt dagelijks een 'Table d'Hotes' geserveerd.

CAMPERPLAATS
Voor uw camper zijn speciale plekken ingericht waar u gemakkelijk kunt manoeuvreren en kamperen op een vlakke ondergrond. En als u even weg bent houden ze het plaatsje voor u vrij.

CARAVANPLAATS – XL
Ook voor uw grotere caravan zijn er geschikte plaatsen. Natuurlijk voorzien van een 16A elektriciteitsaansluiting, water en afvoer, ook is er genoeg plek voor een extra tentje voor de kinderen.

COMFORT KAMPEERPLAATS
De Comfort Kampeerplaatsen langs het beekje 'Michelbach' zijn voorzien van alle aansluitingen zoals water, elektriciteit en afvoer. U kunt uw auto naast uw tent of caravan parkeren.

TENTENVELD – AUTOVRIJ
Deze autovrije kampeerplekken zijn ideaal voor gezinnen met kinderen die met de tent op pad gaan. Alle ruimte om te spelen en te relaxen. U kunt zelf een plekje uitzoeken op het grote tentenveld.

JEUGDGROEPEN
Ook jeugdgroepen zoals Scouting, Giro, Verenigingen, Scholen, enzovoort kunnen hier terecht voor een (zomer-) kamp. Men heeft een speciaal stukje van het kampeerterrein voor jullie gereserveerd.

SAFARITENT
Kamperen met de luxe van thuis, dat kan in een van de Safaritenten die compleet ingericht zijn. De tenten staan op een plateau tegen een berghelling wat een mooi uitzicht geeft over het dal.

ONTBIJT SERVICE
Lekker ontbijten in het restaurant of in uw tent/caravan. Volledig verzorgd door het team van Camping Drei Spatzen.

BAR- RESTAURANT ''Drei Spatzen''
De bar is vanaf 11 uur geopend voor een kopje koffie, lunch of om gewoon wat te drinken op het terras. Het restaurant biedt dagelijks een nieuwe maaltijd (Table d'Hotes). Vooraf reserveren is wel noodzakelijk.

OMGEVING
In de Eifel is heel veel te zien, te doen en te beleven. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, meer dan 80 attracties en bezienswaardigheden in de straal van 30 kilometer rond de camping.

Op Camping Drei Spatzen is natuurlijk ook van alles te doen. Of een mooie wandeling door de omgeving, u loopt zo een uitgestrekt bosgebied in! Kortom, er is voor elk wat wils.

Uiteraard zijn er op de camping voldoende folders en lectuur te vinden om uw vakantie naar eigen wens in te vullen.

  • Een gezellige familiecamping middenin de bosrijke Eifel tussen Bitburg en Vianden.

Lees meer...

Product