glampingeurope glamping luxe kamperen in europa

Glampingeurope.com

Luxe kamperen in Europa

Campingnavigator

België Belgisch Luxemburg Ronzon Rendeux

Floreal Festival

Camping Le Festival is een vlakke camping. De camping is gelegen aan de Ourthe. Hoge coniferenhagen scheiden de kampeerplaasten op deze camping zodat veel privacy mogelijk is. Aan het einde van de camping bevindt zich een open terrein voor tenten en caravans. Camping Floreal ''Le Festival'' ligt in Rendeux op een paar kilometer van La Roche-en-Ardenne en Marche-en-Famenne, in de grote vallei van de Ourthe. Alhoewel gelegen aan de oevers van de Ourthe, liggen de 390 staanplaatsen buiten de overstromingszone. Deze camping ontvangt het hele jaar door gasten.

 • Deze vlakke camping is gelegen in een grote vallei aan de rivier de Ourthe bij Rendeux, op korte afstand van La Roche-en-Ardenne en Marche-en-Famenne.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg La Roche en Ardenne

Le Grillon

Camping Le Grillon (La Roche), in het hartje van de Ardennen De sfeer en de ligging•uniek kader•trekkerscamping bij uitstek•ideaal voor families met kinderen•in een zeer aangename, rustige en schilderachtige bocht langsheen de Ourthe-rivier•op 700 meter van het historisch centrum van de stad La Roche•in de onmiddellijke omgeving van het stedelijk zwembad en het sportterrein•geschikt voor campers, bekijk onze promotiesDe activiteiten•tijdens het hoogseizoen elke dag animatie•tal van feesten•uitgestippelde wandel -en fietsroutes•georganiseerde buitensporten•visgelegenhedenDe inrichting•modern sanitair gebouw•wasserette•winkel met algemene voeding, zuivel, brood en ijs (enkel in hoogseizoen)•snackbar

 • Kleine camping net voorbij camping Benelux met eenvoudig sanitair.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Grand Halleux

Les Neufs Pres

Gelegen aan de rand van de rivier Salm ligt de camping Les Neuf Pres. Dit is een goed onderhouden gemeentecamping met mooi zwembad (juli-augustus). Grand Halleux is een deel van de gemeente Vielsalm. Er zijn veel activiteiten op de camping georganiseerd.De omgeving is adembenemend, hetgeen door de eenvoud van de camping het verblijf tot een waar verblijf in de natuur meekt

 • Mooie goed onderhouden gemeentecamping, gelegen aan de rand van de rivier Salmmet, met een mooi zwembad dat geopend is in juli en augustus.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Dochamps

Eurocamping

Eurocamping biedt een schitterend uitzicht over het dal en het tegenover liggend landschap. U vindt deze camping vlakbij het dorpje ''de Rots''. Dit is genoemd naar een uitstekende rotspunt waar de overblijfselen van een 11e eeuws kasteel op staan. Buiten de camping zijn veel uitstapjes mogelijk. Op de camping staat u een uitgebreid animatieprogramma ter beschikking.

 • Vanaf deze fraai gelegen camping heeft u een prachtig zicht over het Ourthedal en kunt u een kijkje nemen bij de restanten van een 11de-eeuws kasteel.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Virton

Colline de Rabais

Camping Colline de Rabais is een gezellige viersterrencamping in het uiterste zuiden van de Belgische Ardennen. De camping ligt middenin het zogenoemde Land van Gaume, op 5 kilometer van de Franse grens en 20 kilometer van de Luxemburgse grens. De ideale plek dus voor een internationale vakantie, maar toch dicht bij huis! Er zijn een aantal factoren die Colline de Rabais in de Belgische Ardennen speciaal maken: de gezellige sfeer, het enorme animatie-aanbod in de schoolvakanties, de uiterst vriendelijke prijsstructuur en de prachtige omgeving.

 • Eenvoudige, mooie familiecamping met panoramische vergezichten dankzij de hoge ligging.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Chairière

Le Trou du Cheval

Kleine camping gel;egen vlak langs de prachtige rivier de Semois.De camping ligt iets buiten het dorpje Chairière op ongeveer 5 km van de grens met Frankrijk. De omgeving van de camping bestaat, behalve uit de rivier de Semois, voor een groot deel uit bos, waar u naar hartelust kunt Mountainbiken, wandelen of gewoon over de paden fietsen.Voor uitstapjes kunt u naar oude stadjes in de omgeving zoals Bouillon, Sedan en Dinant.

 • Midden in de natuur gelegen camping aan de oever van de prachtige rivier de Semois.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Baraque de Fraiture

Aux Massotais

De camping is gelegen achter ons hotel-restaurant, dat tevens dienst doet als huiskamer voor onze campinggasten en receptie. Enigszins apart van de rest, beschikken we nog over een tentenveld, hetwelke vooral geschikt is voor groepen en/of evenementen. Hier is ook een plaats waar een kampvuur(tje) wordt toegestaan. De camping is gelegen in het meest zuid-westelijke puntje van de gemeente VIELSALM, vlak bij de snelweg LUIK - BASTOGNE maar ook dicht bij plaatsen als LA ROCHE EN ARDENNE, DURBUY, HOUFFALIZE, BASTOGNEen COO. De schitterende natuur nodigt uit tot wandelen, mountainbiken, kano-varen maar vooral genieten. Zij die op zoek zijn naar historie zullen ook niet teleurgesteld worden. In BASTOGNE, LA GLEIZE en NEUVILLE komt de slag om de ardennen weer tot leven, in BOUILLON, NY en LA ROCHE kunt u een uitstapje naar de middeleeuwen wagen

 • Gunstig ten opzichte van de autoweg gelegen camping, met een apart terrein voor doortrekkers.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg La Roche en Ardenne

Floreal La Roche

Camping Floreal is een grote camping. De camping is gelegen aan de oever van de Ourthe. Het kampeerterrein omvat een groot vlak terrein voor tenten en caravans. De camping ligt in een leuke omgeving met vele mogelijkheden. Zo kunt u in de omgeving van de camping wandelen, kayakken en uitstapjes maken naar La Roche of Houffalize.

 • Vanaf deze grote, vlakke camping aan de oever van de Ourthe kunt u mooie wandel- en kayaktochten maken of uitstapjes ondernemen.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Radelange

Eau Vive

kleine camping met redelijk groot zwembad. De camping is voor een groot deel bezet mert residentiele plaatsen (vaste stacaravans) Daarnaast is een deel voor passanten bestemd. Het restaurant biedt een keur aan Belgische biersoorten, maar heeft duidelijk ook een Belgische sfeer, niet in de laaste plaats veroorzaaktr door de ''vaste gasten''.

 • Eenvoudige camping, gelegen iets buiten Martelange aan de Sûre.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg La Roche en Ardenne

De l`Ourthe

Een oase van rust, gelegen in een schilderachtig dal, aan de boorden van de rivier de Ourthe. Evolledig nieuw sanitair met warme douches en toiletten.Iin de ondiepe Ourthe kunnen de kinderen pootje baden en kan er ook gevist worden Er is een winkel met gekoelde dranken, ijsjes, vleeswaren, speelgoed, snoep, koelelementen, elke dag brood van de warme bakker en alle belangrijke kranten en tijdschriften Iin de onmiddellijke omgeving : verhuur van kano's en mountainbikesen supergezellige camping met een familiale sfeer, waar u zich onmiddellijk thuis voelt.

 • Kleine eenvoudige camping aan de oever van de Ourthe, op slechts 700 m van het centrum.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg La Roche en Ardenne

Lohan

De camping is gelegen in de prachtige vallei van de Ourthe, in een bocht van de rivier , op 3 km van het centrum van La Roche, de ''Parel van de Ardennen.Families voelen zich hier meteen thuis, de kinderen kunnen rustig ploeteren in de rivier.Vissers en kayak liefhebbers vinden het hier naar hun zin.Ook prachtige wandelingen in de nabij gelegen bossen.De ''place to be'' voor wandelaars en fietsers

 • Camping gelegen in de vallei van de Ourthe, op slechts 3 km van het centrum.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Florenville

La Rosière

Groot vlak terrein direct aan de oever van de Semois, waar op de oever een gemeentelijk zwembad ligt. Campinggasten mogen gratis gebruik hiervan maken. De camping is voor een groot deel bezet met stacaravans, veelal bewoond door Belgische gasten. Sommige vamn de ''vakantie huisjes'' staan er al vele jaren. De aanwezigheid van deze vaste bewoners geven de camping een echte Belgischew sfeer. Dit vindt men ook terug uin de taveerne, waar men een ruime keuze heeft uit Belgische bieren.

 • Vlak terrein aan de Semois met rondom het zwembad veel residentiële plaatsen.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Poupehan

Île de Faigneul

Ile de faigneul is een rustige familiecamping met gezellig café met terras en snackbar, moderne sanitaire installaties met warm en koud water, veel mooie kampeerplaatsen aan de rivier, leuke speeltoestellen voor de kinderen en sportiviteiten voor jong en oud.

De camping is uitsluitend toegankelijk voor toercaravans, campers (max. 9 meter), vouwwagens en tenten. GEEN STACARAVANS

 • Mooie camping op eiland in de Semois met modern en goed verzorgd sanitair.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Dochamps

Petite Suisse

Camping Petite Suisse is een mooie terrassencamping. De camping is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Dit is dichtbij plaatsen als Dubuy en La Roch. In de omgeving van de camping kunt u nog uren wandelen zonder mensen te ontmoeten. Tegelijkertijd is er een grote kans reeën, herten, zwijnen, vossen te zien. Het bij de camping gelegen restaurant en de winkel zijn in het laagseizoen alleen in het weekend geopend. De rest van het jaar zijn ze de gehele week geopend.

 • Rond deze terrassencamping in het hart van de Belgische Ardennen, nabij pittoreske plaatsjes als Durbuy en La Roche, kunt u nog ongestoord wandelen.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Auby sur Semois

Maka

Leuke camping aan de oever van de Semois, waar meestal genoeg water staat om er gezellig in te spelen. Dikwijls ook kunt u op de riviet goed uit de voeten met een kajak. Let wel op se hier en daar voorkomende stroomversnellingen. Houdt u niet van water? Geen probleem in de omgeving is het een lust om te voet erop uiit te gaan. Ook tochten per auto naar nabijgelegen stadjes zijn bij een iets minder weer zeker aan te bevelen. Kortom een vakantie waar jong en oud zich snel thuis zullen voelen en waar het heerlijk toeven is gedurende uw vakantie.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Chiny sur Semois

Le Canada

Gelegen in het zuiden van België (tussen de Ardennen en de Gaume) op 15 minuten afstand van de autoweg E42 Maastricht-Luik-Luxemburg en E 411 Brussel - Luxemburg. ''Le Canada'' ligt geheel op het zuiden en aan de oever van de Semois !Kleine sympathieke terrassencamping, in het hart van het woud van Chiny, duizendjarige stad van de sprookjes. Ga eens op avontuur uit op deze kleine camping en waag u in een kajak op de prachtige rivier de Semois., Op 45 minuten afstand van Luxemburg, 1u40 van Brussel, 2u20 van Antwerpen, 2u00 van Maastricht (NL) et 3u00 van Keulen (D).

 • Boscamping aan de oever van de Semois, waar het heerlijk is de watersport te beoefenen

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Tintigny

De Chênefleur

Camping De Chênefleur is gelegen langs de Semois. Op de camping vindt u boomgroepen en modern sanitair. U kunt buiten sporten in prachtig natuurgebied bij de camping. De omgeving van de camping is ook ideaal voor vissers (vliegvissen), indien het water hoog genoeg staat is het water een prachtige plek om verkoeling te zoeken.

 • Ideaal voor vliegvissers is deze mooie familiecamping in het zuidelijkste puntje van de Belgische Ardennen aan de oever van de rivier de Semois.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Bomal

International

Camping International is gelegen in het hart van de Ardennen. Het is een camping met vele mogelijkheden. In de natuur kunt u fietsen, klimmen en wandelen. Voor een stedenbezoek is de omgeving van de camping ook geschikt. Zo kampeert u nabij Bomal (1000 inwoners) en Durbuy (7 km) met haar middeleeuwse gevels. Op de camping is een gezellige taverne aanwezig.

 • Nabij het middeleeuwse Durbuy gelegen familiecamping aan de Ourthe in het hart van de Ardennen, een groene oase voor wandelaars, klimmers en fietsers.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg La Roche en Ardenne

Le Vieux Moulin

Camping Le Vieux Moulin is een 3 sterren camping. De camping is gelegen in een schilderachtige vallei lOp 800 m van het centrum van La Roche, bevindt zich de Camping van de Oude Molen midden in de kalmte van de natuur, aan de rand van een klein riviertje die nooit buiten zijn oevers gaat. Deze Camping is ideaal voor bewonderaars van de pure natuur evenals voor sportliefhebbersangs een klein beekje.. Naast de camping voor liefhebbers van de uitstekende Belgische keuken een prachtig reataurant met regionale gastronomie of een tussendoortje, een ijsje of een pannenkoek op terras, een keuze voor alle smaken en budgetten.

 • Gelegen langs een klein beekje, op ongeveer 800 meter van het centrum van La Roche.

Lees meer...

Product
 
België Belgisch Luxemburg Houffalize

Du Viaduc

Camping Du Viaduc is een eenvoudige camping. De camping ligt net buiten het centrum van Houffailize. De camping is bovendien in twee delen gesplitst, welke ieder zijn gelegen aan een zijde van de Ourthe. Bij langer verblijf krijgt u op deze camping extra korting. Vanaf de camping zijn er geweldige wandeltochten in de echte Ardennen te maken.

 • Eenvoudige camping net buiten centrum Houffalize, gelegen langs de Ourthe.

Lees meer...

Product